fbpx
Сьогодні
11:54 27 Тра 2018

В НАТО заявили, що Путін використовує механізми утисків в ручному режимі більше ніж Сталін свого часу

Улла Шмідт, головний доповідач доповіді «Просування демократії та прав людини у чорноморському регіоні» на весняній сесії ПА НАТО в Варшаві, у своєму виступі наголосила, що Путін продовжив «незламний курс на авторитаризм, використовуючи механізми утисків та призначень в ручному режимі більше ніж Сталін свого часу. Він зацікавлений у збережені вичерпно своєї влади».

Про це повідомила у своєму Facebook голова постійної делегації України в ПА НАТО Ірина Фріз.

У доповіді зазначаються масові порушення прав людини на окупованих територіях України. Доповідачі підтримали тези щодо відповідальності Росії за порушення прав людини не тільки на сході України але й в Абхазії та Південній Осетії.

За словами Улли Шмідт, швидке рішення конфлікту на Донбасі – нереалістично. Представники ПА НАТО визнають, що керівництво України прагне говорити з людьми, а не вирішувати конфлікт військовими методами. Ключове завдання сьогодні – припинення вогню, але жодного прогресу з боку самопроголошених республік не спостерігається.

В той же час доповідач чітко розподіляє ситуацію на Донбасі та в Криму. У доповіді міститься висновок про те, що країни мають посилювати тиск на РФ.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: