fbpx
Сьогодні
19:16 27 Тра 2018

Рада відповіла на петицію щодо захисту сімейних цінностей: одностатевих шлюбів не буде

Фото 5 канал

Комітет Верховної ради з прав людини відповів на петицію про захист традиційних сімейних цінностей, яка набрала необхідні 25 тисяч голосів.

Автору петиції, пастору Церкви євангельських християн Віктору Танцюрі повідомили, що з Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини вже вилучено шостий підпункт 105 пункту, в якому йшлося про легалізацію в Україні зареєстрованого цивільного партнерства для різностатевих і одностатевих пар.

Більш того, Комітет з прав людини запевнив Танцюру, що Мінюст працює над тим, щоб вилучити з Національної стратегії ще деякі пункти «у зв'язку з неможливістю або недоцільністю їх виконання».

Як можна пересвідчитися на сайті Міністерства юстиції, підпункт про цивільне партнерство одностатевих пар справді вилучено з вердиктом: «Виконання неможливе».

У звіті щодо реалізації Національної стратегії в сфері прав людини за І квартал 2018 року пояснюється, що до Мін'юсту надійшла велика кількість звернень різних організацій, зокрема таких, як «Любов проти гомосексуалізму», «Древо», «Місія милосердя й справедливості», «Об'єднання християн-військовослужбовців України» тощо.

Також вилучити цей підпункт прохала влада Запорізької, Тернопільської, Миколаївської, Рівненської області, міст Кам'янець-Подільського, Острога, Рівного, Фастова, Полтави та деякі інші місцеві ради.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: