fbpx
Сьогодні
22:15 25 Тра 2018

У Києві невідомі розмалювали графіті "Ікони Революції"

Невідомі написали слово FAKE на знаменитих графіті "Ікони Революції", які створили під час Євромайдану.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для затримання зловмисника, а також встановлюють наявність записів камер відеонагляду, які могли б зафіксувати правопорушення", – зазначають в поліції.

Відомості зареєстровані в Журналі єдиного обліку Печерського управління поліції, вирішується питання щодо кваліфікації правопорушення.

Водночас автор графіті, художник на прізвисько Sociopath повідомив, що невідомі надіслали йому відео, на якому видно, як хлопець у чорному одязі наносить червоною фарбою слово FAKE на кожен із малюнків.

"Хтось вирішив в такий спосіб нагадати міністру Нищуку про те, що за свої слова треба відповідати. Я пане міністре, теж нагадаю Вам нашу другу зустріч, коли Ви сказали, що репутація для Вас важлива. Але зараз вона виглядає як стіна на Груші — фейкова, як і вся політика Вашої влади", – написав художник.

Сьогодні вранці отримав це відео. Хтось вирішив в такий спосіб нагадати міністру Нищуку про те, що за свої слова треба відповідати. Я пане міністре, теж нагадаю Вам нашу другу зустріч, коли Ви сказали, що репутація для Вас важлива. Але зараз вона виглядає як стіна на Груші — фейкова, як і вся політика Вашої влади. При нагоді, вітання хайперам, що так славно переживали за долю символів Майдану – прокурору Луценко, прем'єру Гройсману, пану Кириленко і, звісно, головному "революціонеру" Петру Олексійовичу Порошенко. Наразі у мене все. Соціальний художник #Sociopath

Posted by Sociopath on Thursday, May 24, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: