fbpx
Сьогодні
11:48 25 Тра 2018

СБУ блокувала продаж авіаквитків з Росії у Крим через українські компанії

Співробітники СБУ спільно із прокуратурою та Нацполіцією блокували незаконний продаж авіаквитків на рейси за Росії до тимчасово анексованого Криму.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Оперативники задокументували, що низка комерційних структур у Києві та Одесі нелегально продавали авіаквитки з російських міст до аеропорту "Сімферополь" та у зворотному напрямку на рейси авіакомпаній РФ, зокрема внесених до санкційного списку РНБО України.

У рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України), ч.2 ст.332-1 (Порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї), ст.334 (Порушення правил міжнародних польотів) ККУ правоохоронці провели слідчі дії в офісах комерсантів.

Під час обшуків співробітники СБУ виявили документацію, яка підтверджує продаж нелегальних авіаквитків та докази перерахування грошей на рахунки російських авіакомпаній.

Вирішується питання щодо оголошення підозри в скоєнні злочинів менеджменту комерційних структур. Триває досудове слідство.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: