fbpx
Сьогодні
15:06 25 Тра 2018

Екс-беркутівцю вручили підозру за розбите авто активіста "Автомайдану"

Колишньому бійцю підрозділу "Беркут" повідомили про підозру за матеріальну шкоду щодо активіста "Автомайдану".

Про це пише Генпрокуратура.

Колишньому працівнику ПМОП "Беркут" ГУ МВС у Львівській області повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (у редакції від 15.12.2013)

"А саме, вчинення працівником правоохоронного органу умисних дій, які явно виходять за межі наданих йому повноважень, що завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян та супроводжувалися насильством", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що він з групою осіб пошкодили автомобіль, який належить учаснику "Автомайдану", чим завдали йому збитки на 80 тис грн.

Це сталося 19.01.2014 на вул. Богатирській у Києві під час пікетування учасниками "ВО Автомайдан" колони автомобілів підрозділів "Беркут", які прямували до "Межигір'я" для посилення охорони.

Підозрюваному вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, яке спрямовано до суду для розгляду.

Слідство за вказаним та іншими фактами злочинної протидії протестним акціям ще триває.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: