fbpx
Сьогодні
11:45 24 Тра 2018

Мешканців окупованих районів Донбасу зганяють на будівництво другої лінії оборони

Блокпост боевиков «ДНР» на въезде в Горловку. Декабрь 2014 года. Фото: ru.krymr.com

Російський пропагандистський канал НТВ показав «жалісливий» сюжет, як в окупованій Горлівці зганяють студентів і викладачів будувати другу лінію оборони від наступу ВСУ. Про це повідомляють «Рубриці» інформатори з цих територій.

Так, кілька людей, під виглядом волонтерів, вручну викопують окопи і облаштовують бліндажі для доблесної «армії ДНР». Картинка яскрава, нерозумна, показує для росіян «героїзм» місцевих жителів. Мовляв, що тільки люди готові зробити для рідної «армії», дивіться і вчіться.

«Але невже настільки все погано в «ДНР» з технікою? Хіба нормально заганяти людей рити окопи вручну, якщо є техніка? Значить, показуху влаштовувати на різні свята типу «дні республіки» або «день перемоги» ми можемо, а забезпечити людей технікою, для типу допомоги «армії», так уж ні – самі копайте, вам корисно буде, а нам картинка яскрава», – кажуть про це місцеві.

У соціальних мережах, в проросійських пабліках самі жителі окупованих територій Донбасу прокоментували сюжет російського пропагандистського каналу. Люди обурено пишуть про те, що рити окопи вручну – це ганьба. Також обурюються, що «армії ДНР», як і Кремлю, ніякої справи немає до оборони, населенню в 75% випадків – теж.

Будівництво другої лінії оборони – досить таки часте явище для окупованого Донбасу. Ця нехитра показуха «керівництва ДНР» показує нібито всю силу і згуртованість народу Донбасу, але насправді демонструє, як використовують людей як робоча худоба, і що по суті «армія ДНР» тільки потрібна для оборони самої «влади» від розлючених людей.

Жителей оккупированных районов Донбасса сгоняют на строительство второй линии обороны

Жителей оккупированных районов Донбасса сгоняют на строительство второй линии обороны

Жителей оккупированных районов Донбасса сгоняют на строительство второй линии обороны

Нагадаємо, сьогодні на Донбасі ліквідували бойовика, у мережі показали ім'я та фото зрадника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: