fbpx
Сьогодні
22:10 24 Тра 2018

У Черкасах озброєний чоловік забарикадувався у будівлі, є загиблий

Увечері у четвер, 24 травня, в Черкасах озброєний чоловік забарикадувався у будівлі, де розташований офіс організації ВО Черкащани, під час штурму поліцією у приміщенні виявили одного пораненого і одного вбитого.

Як повідомляє Прочерк, чоловік був озброєний двома гранатами і пістолетом. Під час інциденту було чути звуки пострілів. Прибулі на місце події правоохоронці штурмували приміщення. У поліції заявили, що не застосовували вогнепальну зброю.

Унаслідок інциденту одна особа отримала смертельне поранення, ще одну госпіталізовано до лікарні. Медики повідомили, що постраждалий отримав вогнепальне поранення в голову, ймовірно, гумовою кулею. У вбитого – кульове поранення в голову.

"Поліцейські одразу зреагували, прибули на місце події, оточили територію, тоді помітили, що на місці події в дверях офісу невелика щілина, двері відкрили і заскочили всередину. Це сталося вже після стрілянини, яку було чутно. Побачили людину в непритомному стані. Ця людину була попередньо тією, яка й заскочила в офіс. Також працівники поліції побачили другу людину, що отримала смертельне пошкодження. Виявили гранати Ф-1, РГД", – розповів деталі спецоперації керівник обласної поліції Валерій Лютий.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: