fbpx
Сьогодні
22:56 24 Тра 2018

Стрілянина у Черкасах: загиблий був із партії "Батьківщини"

Депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергія Гуру розстріляли в його офісі.

Про це УП повідомили джерела у фракції "Батьківщина".

Невідомий чоловік прийшов до офісу, почалася стрілянина. Внаслідок неї загинув депутат Черкаської облради від ВО "Батьківщина" Сергій Гура.

Телеканал "112-Україна" повідомляє, що за попередньою версією, нападник раніше працював охоронцем. Він забіг до приміщення і там почався конфлікт. Чоловік вистрілив у Гуру. Охорона почала відстрілюватися, викликали поліцію, слідчо-оперативну групу і працівників ДержНС.

"Одного пораненого відвезли у лікарню, однак, хто цей чоловік, які були його справжні мотиви, поліція поки не коментує. В офісі однієї з всеукраїнських організацій разом з порушником були знайдені дві гранати та вогнепальна зброя. Як вони там опинилися та кому належать, слідство буде встановлювати", – розповіла журналіст.

Згодом у "Батьківщині" офіційно підтвердили вбивство депутата обласної ради від ВО "Батьківщина" та екс-заступника міського голови Черкас Сергія Гури.

"У "Батьківщині" приголомшені новиною з Черкас. Ми висловлюємо щире співчуття рідним і близьким загиблого однопартійця. Водночас ми звертаємося до правоохоронців з вимогою ретельного та об'єктивного розслідування вбивства депутата", – йдеться у заяві.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: