fbpx
Сьогодні
13:49 24 Тра 2018

Навчальні заклади Києва беруть під посилену охорону

Київ посилює охорону та заходи безпеки в усіх закладах освіти.

Про це повідомляє прес-центр КМДА.

За відповідне доручення Департаменту освіти та районним управлінням освіти проголосувала постійна комісія з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту.

"У зв'язку із поширенням отруєння школярів газоподібними речовинами в Україні ми маємо убезпечити маленьких киян від таких випадків", – повідомили у комісії.

Зазначається, що мова йде про посилення охорони та обмеження доступу на територію закладів освіти осіб, які не беруть безпосередньої участі в освітньому процесі.

Також йдеться про посилення контролю за пропускним режимом, щоб не допустити пронесення до приміщень закладів освіти отруйних, вибухонебезпечних та інших предметів, що загрожують життю та здоров'ю.

"Окрім того, відповідно до рекомендацій МОН, доручаємо закладам освіти провести роз'яснення для учнів, студентів, батьків та працівників щодо поведінки у разі виникнення ситуацій, які загрожують їхній безпеці та здоров'ю" – підкреслили у комісії.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

  • Нагадаємо, за останній місяць відбулися масові випадки отруєння школярів у Новомосковську, Черкасах, Запоріжжі та Харкові.
  • У жодному з цих випадків спеціалісти не змогли знайти, чим дітей труїли.
Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: