fbpx
Сьогодні
13:18 24 Тра 2018

Boeing MH17 збив "Бук", який потрапив на Донбас з Росії, - слідчі Нідерландів

Слідчі дійшли висновку, що малайзійський Boeing рейсу MH17 був збитий з "Буку", який потрапив на Донбас з території Росії.

Про це заявив представник об'єднаної слідчої групи з розслідування аварії МН17 Вілберт Паулсен.

"Наші дослідження підтверджують той факт, що літак був збитий з" Бука ", який потрапив з Російської Федерації на непідконтрольну територію", – сказав він.

За його словами, були проаналізовані знімки, які фіксували пересування цього "Бука".

Паулсен також повідомив, що він презентує ще кілька додаткових результатів.

"Ми проаналізували всі доступні нам картинки і зображення, і нам вдалося зняти відбитки пальців зі снарядів, з яких був збитий літак. І ми розуміємо, що ці снаряди збігаються з тими, які належать військовим бригадам Російської Федерації", – сказав він.

За словами представника групи, над розслідуванням обставин катастрофи працює, мінімум, кілька сотень людей.

"Ми розуміємо, що багато попередніх результатів вже було оприлюднено … Ми, просто збираємо факти, і перевіряємо їх ще більш ретельно, ніж робили це раніше", – додав він.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

  • Boeing-777″ авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), був збитий в небі над Донецькою областю 17 липня 2014 року. На його борту знаходилися 298 чоловік. Всі вони загинули.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: