fbpx
Сьогодні
18:17 23 Тра 2018

Затримання кримських татар: Чубаров заявив про підготовку широкомасштабної операції

Глава Меджлісу Рефат Чубаров заявляє про підготовку в окупованому Криму широкомасштабної операції з метою арешту значної кількості кримських татар.

Про це він повідомив у Facebook.

"Відомості, що надходять з Криму, дозволяють говорити про про широкомасштабну операцію ФСБ РФ у тимчасово окупованому Криму, метою яких є арешти протягом декількох днів значної кількості кримських татар, яким буде висунуто різні обвинувачення, в основному, у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 205.5 КК РФ – участь у діяльності терористичної організації", – заявив він.

Чубаров звернувся з проханням до кримчан повідомляти про будь-які дії окупаційної влади через соцмережі: "Будь ласка, будьте уважні один до одного. Про будь-які дії, що здійснюються російськими окупантами, негайно повідомляйте через соціальні мережі".

Голова Меджлісу також повідомив, що у Криму затримали і вивезли у невідомому напрямку на автомобілі, оснащеному мигалками, делегата Курултаю кримськотатарського народу Асана Егіза.

Сведения, поступающие из Крыма, позволяют говорить о широкомасштабной операции ФСБ РФ во временно оккупированном Крыму,…

Posted by Рефат Чубаров on Wednesday, May 23, 2018

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: