fbpx
Сьогодні
11:03 23 Тра 2018

"Укрзалізниця" запровадить безконтактну систему оплати проїзду

"Укразалізниця" має намір модернізувати систему оплати за проїзд

Про це повідомив  в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов, передає прес-служба компанії.

"ПАТ "Укрзалізниця"  має намір запровадити нові технології безконтактної системи оплати проїзду", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у якості тесту систему опрацюють на поїздах, які курсуватимуть за маршрутом станція Київ-Пасажирський – аеропорт "Бориспіль".

"Попередньо передбачено застосування двох нових для Укрзалізниці технологій оплати проїзду в поїздах. Перша – встановимо на Центральному вокзалі в Києві та в Міжнародному аеропорту Бориспіль спеціальні термінали для продажу квитків за готівку та безготівкові коши", – розповів Кравцов.

Друга система – власне безконтактна оплата за проїзд. Пасажирам нададуть змогу оплачувати проїзд прямо у вагонах потягів.

Також очільник Укрзалізниці зазначив, що після тестування безконтактних систем оплати на поїздах до Міжнародного аеропорту Бориспіль ця технологія буде розширена на інші поїзди – приміські та далекого сполучення.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: