fbpx
Сьогодні
18:35 23 Тра 2018

Бізнес: Partners Group купила частину однієї з найбільших IT-компаній в Україні

Компанії GlobalLogic, APAX Partners і Partners Group уклали угоду про продаж 48% акцій GlobalLogic, що належать APAX Partners, швейцарській компанії Private Equity, яка входить в інвестиційний фонд Partners Group.

Про це повідомили у GlobalLogic, передає Інтерфакс-Україна.

За результатами угоди GlobalLogic була оцінена в більш ніж $2 млрд. Відзначимо, що після закриття транзакції Partners Group і Канадський пенсійний фонд CPPIB стануть рівними інвесторами в GlobalLogic.

Довідка

Інвестфонд Partners Group є однією з найбільших світових інвестиційних компаній з ринковою вартістю активів в $74 млрд.

GlobalLogic Україна, одна з найбільших IT-компаній в Україні, є частиною глобальної корпорації GlobalLogic (США). Український підрозділ компанії працює з 2006 року і має понад 3500 співробітників в Києві, Львові, Миколаєві та Харкові. За підсумками 2017 року GlobalLogic показала зростання в 20%, а розмір доходу склав більше $500 млн. GlobalLogic в Україні надає R&D послуги в різних сферах, таких як автомобільна індустрія, медицина, медіа, телеком та інші.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: