fbpx
Сьогодні
11:57 22 Тра 2018

Прикордонники готові за годину оформлювати 7 тисяч фанів до фіналу ЛЧ

Українські прикордонники готові до масового напливу іноземців на фінал Ліги Чемпіонів у Києві.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Під час проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018 року, очікується мінімум 30 тис. іноземних уболівальників і гостей.

"При цьому найбільше вболівальників очікується з Англії та Іспанії, а також Німеччини та Франції", – повідомила прес-служба.

Прибуття перших фанатів очікується з 24 травня (в цей день в Києві відбудеться фінал жіночої Ліги чемпіонів за участю німецького "Вольсбурга" і французького "Ліона").

Основна кількість гостей прогнозується з 25 травня, прикордонники готові до їх оформлення в понад 120 пунктах пропуску.

У 18 основних пунктах пропуску (5 повітряних, 7 автомобільних і 6 залізничних) одночасно будуть задіяні 800 прикордонників.

Крім того, близько 600 будуть у резерві, а в разі виникнення нестандартних ситуацій буде залучено спецпідрозділ прикордонного відомства "Дозор".

Під час заходів чергуватимуть близько 100 інструкторів-прикордонників зі службовими собаками.

У прикордонній службі зазначили, що основним напрямком прибуття на Чемпіонат будуть столичні аеропорти. Для оформлення пасажирів в аеропорту "Бориспіль" одночасно задіють 60 робочих місць, що дозволить пропускати до 120 пасажирів за одну хвилину і близько 7 тис. – за одну годину.

У відомстві пояснили, що прикордонний контроль уболівальників фінального матчу буде здійснюватися на пріоритетній основі.

Гості будуть оформлюватися організовано групами, а внесення настановних даних про осіб, які перетинають кордон, і здійснення перевірки за відповідними реєстраційними баз даних буде проводитися за заздалегідь наданими списками.

"Через прогнозоване збільшення пасажиропотоку вболівальники будуть відокремлені від загального руху пасажирів. Напрями руху і кабіни паспортного контролю для проходження прикордонного контролю учасниками і гостями фіналу будуть позначені відповідними логотипами", – пояснили у прес-службі.

Фінальний матч ЛЧ-2018 між англійським "Ліверпулем" і іспанським "Реалом" відбудеться на стадіоні Національного спортивного комплексу "Олімпійський" в Києві 26 травня.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: