fbpx
Сьогодні
10:17 20 Тра 2018

У СНД прокоментували заяву Порошенка щодо відкликання представників України

Фото azatutyun.am

У Співдружності незалежних держав (СНД) висловили здивування указом президента України Петра Порошенка про відкликання українських представників зі статутних органів СНД.

Очільник прес-служби СНД Володимир Ніканоров заявив, що Україна й раніше виступала з деякими заявами, що, за його словами, лишалися без наслідків.

Про це пише Радіо Свобода.

За його словами, наразі у апараті виконкому СНД немає представників від України. Як він зазначив у коментарі російському агентству РИА Новости, яку цитує українське видання, до 2014 року у виконкомі представники України обіймали досить високі посади: заступник голови, директор департаменту, заступник директора департаменту. Однак у подальшому Київ відкликав своїх представників та нових не призначав.

Нагадаємо, 19 травня президент Петро Порошенко заявив, що Україна відкликає своїх представників з усіх статутних органів Співдружності незалежних держав (СНД). Водночас офіційний Київ виступає за денонсацію договорів у межах СНД, за винятком тих, які стосуються транзиту, визнання дипломів і працевлаштування.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: