fbpx
Сьогодні
Фото 18:46 20 Тра 2018

У Києві патрульні поліцейські провели навчання перед фіналом Ліги чемпіонів

У Києві патрульні поліцейські пройшли навчання перед фіналом Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

Зокрема, на навчаннях поліцейські відпрацьовували алгоритм дій під час зустрічі, супроводу, забезпечення проїзду команд-учасниць, вболівальників та гостей, які прибудуть до столиці на Лігу Чемпіонів.

Навчання проводилися в реальному режимі, відповідно до маршрутів проїзду, які дійсно будуть під час заходу й з урахуванням усіх ситуацій, що можуть виникнути.

"Ми відпрацьовуємо алгоритм дій у реальному режимі, щоб під час заходу кожен патрульний знав свої задачі – що робити, де робити, як робити і, найголовніше, як обмінюватися інформацією й інформувати", – заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Під час тренування охоронці порядку відпрацьовували вказані маршрути (від міжнародного аеропорту "Бориспіль" до центру столиці, й від центру до стадіону НСК "Олімпійський"), обмін інформацією в радіоефірі й інформування чергової частини та ситуаційних центрів, робота яких спрямована на збір, узагальнення і аналіз інформації про стан правопорядку на території аеропорту і терміналів, супроводження руху громадян тощо.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: