fbpx
Сьогодні
12:24 20 Тра 2018

Популярний письменник Андрій Любка закликав до голодування на знак солідарності з Олегом Сенцовим

Популярний український письменник Андрій Любка закликав відмовитися від їжі на знак солідарності з політв'язнем Олегом Сенцовим, який голодує вже 7-й день.

"На знак солідарності з Олегом я вирішив сьогодні відмовитися від їжі. Закликаю долучатися й вас – відмовтеся від їжі на день, кілька годин, відмовтеся від обіду чи вечері", – написав він у своєму Facebook.

"Відмовтеся від їжі на знак солідарності з голодуванням Олега Сенцова, напишіть про це у фейсбук, щоб надати ситуації максимального розголосу. Щоб "до кінця", про яке пише Олег у своїй заяві, було не смертю, а визволенням з кремлівського полону", – підкреслив Любка.

Гроші, які б ви витратили на похід у ресторан чи приготування страви, Андрій Любка пропонує переказати на рахунок  громадських організацій, що займаються захистом політв'язнів, або ж написати листівку комусь із наших в'язнів і надіслати її в РФ в рамках кампанії Let My People Go Ukraine.

"Розумію, що така індивідуальна акція не змінить кардинально ситуації, але все ж не можна просто байдуже спостерігати за тим, як за ґратами помирає людина", – зауважив він.

Я ГОЛОДУЮ З СЕНЦОВИМСьогодні сьомий день голодування Олега Сенцова, яке він пообіцяв тримати "до кінця".На знак…

Posted by Andriy Lyubka on Sunday, May 20, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: