fbpx
Сьогодні
18:09 19 Тра 2018

Велика мережа супермаркетів запускає проект із сортування сміття

Мережа супермаркетів «Сільпо» спільно з проектом «Україна без сміття» відкриває в своєму супермаркеті мобільну станцію з прийому відсортованого сміття.

Проект носить назву #SilpoRecycling. Це перша в Україні мобільна станція з прийому вторсировини біля супермаркетів. За здану сировину гості отримуватимуть бали на карту «Власний Рахунок» від мережі «Сільпо», пише NaChasi.

Ми в Сільпо глибоко стурбовані масштабністю цієї проблеми і, розуміємо, що для її вирішення необхідний інноваційний підхід. Це і послужило головною причиною колаборації з організацією «Україна без сміття» і запуску проекту #SilpoRecycling», – пояснили в компанії.

Перша станція з прийому відсортованого сміття відкриється 20 травня в супермаркеті «Сільпо» по вул. Петра Калнишевського, 2 у м. Києві.

«Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів, що входить до складу торгово-промислової групи Fozzy Group. Станом на початок 2018 року до складу мережі входило понад 240 супермаркетів на території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: