fbpx
Сьогодні
12:25 19 Тра 2018

Цифра дня. 70% українців підтримують вступ до ЄС, - Порошенко

Щонайменше 70% українців підтримують ідею вступу України до Європейського Союзу.

Про це написав Президент України Петро Порошенко у Facebook.

"Європа – це вже давно не лише географічна категорія. Це, перш за все, – спільні цінності незалежності, демократії та поваги до людини та її прав і свобод. І українці, без сумніву, – європейська нація, яка зробила свій цивілізаційний вибір: щонайменше 70% наших громадян підтримують ідею вступу України до Європейського союзу. Впевнений, Україна неодмінно стане членом великої європейської родини! Святкуймо День Європи разом!" – написав Петро Порошенко.

Україна – це Європа

Європа – це вже давно не лише географічна категорія. Це, перш за все, – спільні цінності незалежності, демократії та поваги до людини та її прав і свобод. І українці, без сумніву, – європейська нація, яка зробила свій цивілізаційний вибір: щонайменше 70% наших громадян підтримують ідею вступу України до Європейського Союзу. Впевнений, Україна неодмінно стане членом великої європейської родини! Святкуймо День Європи разом! #УкраїнаЦеЄвропа

Posted by Петро Порошенко on Friday, May 18, 2018

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: