fbpx
Сьогодні
09:30 18 Тра 2018

Трамп обіцяє КНДР "потужний захист" за відмову від ядерної зброї

Фото Reuters

Президент США Дональд Трамп обіцяє Північній Кореї та її керівництву, що вони будуть абсолютно захищені, якщо країна погодиться віддати свою ядерну зброю.

Про це він заявив журналістам під час зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Він зауважив, що наразі у питанні щодо саміту з КНДР ніяких змін не відбулося і що його зустріч з главою Північної Кореї Кім Чен Ином була доволі успішна.

Трамп згадав, що КНДР може бути занепокоєна тим, що стосовно неї застосують так звану лівійську модель ядерного роззброєння, в результаті якої режим Кім Чен Ина може бути повалено.

"Я думаю, що ми дійсно матимемо хороші відносини (з Кім Чен Ином, – ред.), припускаючи, що ми проведемо зустріч, і в результаті неї щось вийде. І він отримає захист, який буде дуже потужним", – наголосив Трамп.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Раніше Північна Корея заявила, що може скасувати саміт з президентом США Дональдом Трампом, якщо американська сторона односторонньо наполягатиме на відмові Пхеньяна від ядерної зброї.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: