fbpx
Сьогодні
12:59 18 Тра 2018

Скрипаля виписали з лікарні

Колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля виписали з лікарні, після того як його було отруєно російським нервово-паралітичним газом "Новачок".

Про це повідомляє Skynews.

Скрипаль слідом за своєю дочкою вийшов з лікарні у Солсбері, де він перебував на лікуванні в останій час.

"Пацієнт був виписаний, але ми не можемо повідомляти подробиці лікування через конфіденційність цією інформації", – повідомили у прес-службі лікарні.

Головний директор лікарні Кара Калр-Баркс говорить, що це просто фантастика, що обоє Скрипалів так швидко одужали після такого отруєння.

"Те, що Сергію та Юлії вдалося так швидко нас покинути заслуга наших лікарів, які віддано та з професіоналізмом поставилися до своєї роботи", – сказала вона.

  • Нагадаємо, 5 березня у британському місті Солсбері колишньому російському розвіднику Сергію Скрипалю та його дочці стало погано в торговельному центрі, після чого його госпіталізували з отруєнням невідомою речовиною.
  • Після отруєння Скрипаля та його дочки голова уряду Великої Британії оголосила про висилання з країни 23 російських дипломатів.
  • Польща та низка інших країн ЄС оголосили про видворення російських дипломатів у зв'язку з отруєнням Сергія Скрипаля та його дочки.
  • У російській розвідці заявили, що в отруєнні Скрипалів винні агенти США та Великої Британії.
Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: