fbpx
Сьогодні
15:29 18 Тра 2018

Реклама "Газпрому" буде розміщена на НСК Олімпійському під час фіналу ЛЧ

Реклама російського газового монополіста буде розміщена стадіоні НСК Олімпійський в Києві, під час фіналу Ліги Чемпіонів, бо "Газпром" спонсор УЄФА.

Таку відповідь отримала агенція Інтерфакс-Україна від прес-служби УЄФА.

В УЄФА зазначають, що рекламу всіх спонсорів і партнерів Ліги чемпіонів УЄФА, зокрема й російського "Газпрому", буде представлено на НСК "Олімпійський" під час фіналу турніру в звичайному режимі.

"На стадіоні буде розміщено рекламу в звичайному режимі", – повідомили в прес-службі.

Як відомо, з 15 травня НСК "Олімпійський" передано в управління УЄФА для підготовки безпосередньо до фіналу ЛЧ-2018, і всі питання, пов'язані з підготовкою стадіону до матчу, перебувають у відповідальності УЄФА.

При цьому 17 травня головний представник Київської міськадміністрації з питань підготовки до фіналу ЛЧ Андрій Мірошниченко повідомив, що "Газпром" не буде представлений як партнер Ліги чемпіонів УЄФА на вулицях Києва та у фан-зоні "Фестивалю чемпіонів" на Хрещатику в дні проведення фіналу ЛЧ за результатами досягнутих домовленостей.

"Газпром" став спонсором Ліги чемпіонів у 2012 році. У 2018 році контракт компанії з УЄФА було продовжено до 2021 року.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: