fbpx
Сьогодні
12:29 18 Тра 2018

Гіркін вважає, що ЗСУ скоро звільнять ще кілька населених пунктів Донбасу

Колишній командир бойовиків на Донбасі Ігор "Стрєлков" Гіркін побоюється, що наші військові скоро завдадуть удару по окупантах і звільнять частину територій.

Про це він написав у себе у блозі на Lifejournal.

"У  результаті загальної переваги укрів в першій лінії (другу навіть не беремо до уваги – вона противником поки не використовується, а у "корпусів" другої лінії просто немає, як такої) – час від часу війська ЛДНР змушені залишати свої передові позиції, щоб уникнути оточення і марних втрат",  – пише він.

За його словами, оборона бойовиків у районах  Бахмутки, Дебальцевого, Горлівки та Докучаєвська бажає лишати кращого.

Тому Україна може завдати удару по позиціях ворога та захопити Горлівку, Ясинувате, Дебальцеве, Докучаєвськ , Петровський район Донецька, Жолобок і низку інших пунктів.

"У разі масштабної атаки противника силами повних БТГ при активній підтримці артилерії – фронт в зазначених районах протримається від 2 до 3 годин максимум", – пише екс-командир бойовиків.

"Після чого зупинитися, окопатися і дивитися – як будуть реагувати кремлівські гноми, попутно відбиваючи кволі контратаки залишків "корпусів", – додав Гіркін.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: