fbpx
Сьогодні
11:25 17 Тра 2018

Зі СПА та готелем: у Києві показали, як виглядатиме міський "Центр захисту тварин"

Фото kyivsmartcity.com

16 травня відбулася презентація проекту "Будівництво "Центру захисту тварин", за підтримки Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) та Kyiv Smart City.

Центр розташовуватиметься на вул. Автопарковій, Дарницького району, міста Києва.

На території знаходитиметься СПА та готель для тварин, майданчик і вольєри для вигулу собак, притулок для котів. Щодо ветеринарних послуг, то буде встановлена ветеринарна клініка, інфекційних блок, карантинна зона та іппотерапевтичний центр.

Автостоянка для гостей, гаражі та автомийка — також частина території центру.

Фото kyivsmartcity.com

Команда гуманними методами бореться з безпритульністю тварин. Організатори кажуть, що побудова нового "Центру захисту тварин" допоможе Київській міській лікарні ветеринарної медицини розташувати досить велику кількість безпритульних тварин — близько 500 собак та 150 котів.

Міська лікарня керується наступними принципами: лікує тварин різної складності, влаштовує тварин до сімей, стерилізує, чіпує, реєструє у єдину державну систему "Реєстр домашніх тварин" тощо.

Фото kyivsmartcity.com

"Наша головна мета — зменшити кількість безхатніх тварин. І завдяки створенню "Центру захисту тварин" в межах міста Києва, ми покращуватимемо життя для ще більшої кількості тварин", – зазначив Андрій Фіщук, Директор Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: