fbpx
Сьогодні
21:16 17 Тра 2018

Не забава. СБУ затримала телефонних "мінерів" у трьох областях України

Фото: ua.news

Співробітники СБУ викрили чотирьох осіб у різних регіонах країни, які здійснили завідомо неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

На Дніпропетровщині оперативники спецслужби затримали мешканця Запоріжжя, який у стані алкогольного спʼяніння повідомив про нібито мінування однієї із залізничних станцій Придніпровської залізниці. Затриманому оголошено підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також співробітники СБУ спільно з поліцією викрили у Дніпрі мешканця обласного центру, який з особистих мотивів повідомив про нібито мінування центрального офісу однієї з приватних компаній.

На Закарпатті правоохоронці затримали місцевого жителя, який знаходячись у стані алкогольного сп'яніння здійснив анонімне повідомлення про нібито мінування торгово-розважального центру у Мукачевому. За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження.

У Луганській області оперативники спецслужби спільно з поліцією встановили та затримали у Сєверодонецьку аноніма, який погрожував підпалити місцеву школу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: