fbpx
Сьогодні
20:51 16 Тра 2018

Волкер отримав докази участі військових РФ у бойових діях на Донбасі

Голова Служби безпеки Василь Грицак провів зустріч з спецпредставником США з питань України Куртом Волкером та послом США в Україні Марі Йованович, під час якої навів докази участі кадрових російських військових у бойових діях на Донбасі.

Про це передає прес-центру СБУ.

"У процесі діалогу представникам США наведено чергові докази причетності кадрових військовослужбовців РФ до злочинів проти людяності на території України, зокрема до обстрілів Маріуполя та Волновахи, внаслідок яких загинуло сорок вісім українських громадян", — йдеться у повідомленні.

Голова СБУ окремо звернув увагу іноземних партнерів на блокуванні російською стороною обміну заручників, яких РФ використовує для політичного тиску на українську владу.

Також Грицак передав звернення до Курта Волкера від матерів тих українців, хто незаконно утримується на території тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Крім того, голова СБУ проінформував їх про широкомасштабну гібридну агресію РФ проти України та зухвале порушення Росією територіальної цілісності та державного суверенітету нашої країни.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: