fbpx
Сьогодні
19:48 16 Тра 2018

У Москві знайшли мертвим високопоставленого члена путінської партії Юрія Котлера, - ЗМІ

Низка російських ЗМІ повідомила, що в Москві виявили мертвим колишнього члена вищої ради путінської Єдиної Росії і члена експертної ради цієї партії Юрія Котлера.

ТАСС із посиланням на джерело в російських правоохоронних органах пише, що Котлера виявили у квартирі на Великій Нікітській вулиці у Москві з вогнепальним пораненням в голову. За попередньою інформацією, він наклав на себе руки.

За інформацією джерела Коммерсанта, квартира, у якій знайшли тіло, була зачинена зсередини, а поруч з тлом знайшли рушницю.
Джерело РБК в МВС Москви повідомило, що поряд з тілом знайшли записку, у якій сказано, що самогубство було скоєно з особистих мотивів.

РЕН ТВ повідомляє, що після того, як Котлер три дні не виходив на зв'язок, його почав розшукувати помічник. Коли він не зміг відкрити двері квартири, то викликав поліцію, яка і виявила політика.

А за даними телеграм-каналу Mash, поліцію викликав водій Котлера, після того, як того стала розшукувати дружина, яка перебуває у Франції. Зазначається також, що на столі у квартирі знайшли документи на рушницю і квиток члена Єдиної Росії.

Як повідомляє Медуза, Котлер став членом експертної ради Єдиної Росії, створеної як майданчик для обговорення програмних документів партії на початку 2018 року, у лютому. До цього він був заступником гендиректора Новоросійського морського порту і віце-президентом банку ВТБ. Ще раніше – до 2013 року – Котлер був членом вищої ради Єдиної Росії і керував партійним проектом Кадровий резерв – професійна команда країни.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: