fbpx
Сьогодні
11:02 16 Тра 2018

Набув чинності закон про виплати іноземцям, які служать у ЗСУ

В Україні набув чинності закон, що вдосконалює питання виплати одноразової допомоги іноземцям, які служать у Збройних силах України.

Відповідний закон опубліковано в "Голосі України" 15 травня.

Тепер у разі загибелі чи інвалідності іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних силах України вони мають на отримання грошової допомоги від держави.

"На іноземців та осіб без громадянства, які на законних підставах проходять військову службу у Збройних силах України за контрактом, поширюються умови та порядок виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності, передбачені для військовослужбовців – громадян України та членів їх сімей" , – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, цей закон Верховна Рада ухвалила 19 квітня з метою підвищення рівня соціального захисту іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу в ЗСУ.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: