fbpx
Сьогодні
22:47 16 Тра 2018

МВФ в Україні: технічна місія офіційно почала роботу

В Україні з 16 по 22 травня працюватиме технічна місія Міжнародного валютного фонду, яка відвідає Нацкомісію з цінних паперів та фондового ринку для вивчення стану ринку управління активами в країні.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Нацкомісії, за інформацією якої до складу групи увійдуть експерти департаменту монетарної політики і ринків капіталу МВФ Ейя Холтінен і Річард Стобо.

Відзначається, що представники Фонду вивчатимуть законодавчу і нормативну базу, а також проведуть низку зустрічей з представниками ринку управління активами, саморегульованими організаціями та органами державної влади України.

У НКЦПФР нагадали, що за підсумками трьох технічних місій за її участі протягом 2015-2016 років були розширені повноваження комісії, запроваджені самофінансування і методи боротьби зі зловживаннями на фондовому ринку, а також розкриття інформації емітентами.

Як повідомлялося, поточна програма України та МВФ обсягом 17,5 млрд доларів, з яких Україна отримала 8,7 млрд доларів у зв'язку з повільним впровадженням узгоджених реформ, закінчується навесні 2019 року.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: