fbpx
Сьогодні
15:04 15 Тра 2018

У Німеччині почали підготовку до будівництва "Північного потоку-2" на морській ділянці

Фото: З відкритих джерел

У Німеччині в затоці Грайсфальд почали готуватися до прокладки трубопроводу "Північний потік-2".

Про це повідомив оператор майбутнього газопроводу.

Так, сьогодні, 15 травня, розпочалися фактичні роботи для майбутньої укладки газопроводу "Північний потік-2".

П'ять екскаваторів приступили до влаштування траншей для двох ниток газопроводу.

"Ми просимо всіх користувачів затоки Грайфсвальд заздалегідь ознайомитися з офіційним повідомленням для забезпечення безпеки", – сказав представник "Північного потоку-2" Георг Новак.

У компанії зазначили, що роботи розпочаті відповідно до дозволу на будівництво і експлуатацію газопроводу "Північний потік-2" у територіальних водах Німеччини і на ділянці берегового перетину.

Зазначимо, що саме будівництво у Грайфсвальдській затоці під загрозою бути заблокованим судовим рішенням через дії німецького екологічного об'єднання NABU, яке зробило запит у Верховному адміністративному суді Грайфсвальда щодо заборони побудови газопроводу, оскільки той загрожує заповідним територіям та акваторіям.

Нагадаємо, в Німеччині на наземному стикувальному пункті майбутнього газопроводу в місті Лубмін у федеральній землі Мекленбург – Передня Померанія, почали будувати газову приймальню.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: