fbpx
Сьогодні
22:13 15 Тра 2018

Освіта у соцмережах: Facebook запускає новий портал для навчання підлітків

Фото Reuters

Facebook запускає новий молодіжний портал, який пропонує деякі рекомендації для підлітків про те, як орієнтуватися в сервісі і як залишатися в безпеці, а також допомагає їм зрозуміти, як використовуються їхні дані.

Facebook каже, що алгоритми соцмережі почали показувати поради для підлітків в стрічці новин на початку цього місяця, пише TechCrunch.

Розділи порталу присвячені, наприклад, тому, як блокувати когось, частина інформації структурована в статті журналістського формату, орієнтованого на те, щоб допомогти користувачам почати використання соціальної мережі.

Однією з найбільш корисних речей є організація інформації, пов'язаної з політикою даних Facebook, більш доступним способом. При цьому наголошується, що новий портал – це просто інформаційна сторінка. Він не буде забороняти щось або блокувати інформацію, це лише набір порад, зібраних в одному місці.

Наприклад, одна з порад говорить: "Перш ніж публічно публікувати щось, зробіть паузу і запитайте себе:" Мені було б комфортно читати це вголос моїм батькам або бабусям і дідусям?" У вашій школі завжди будуть люди, які є в соціальних мережах. Зберігайте соковиті деталі тільки для ваших близьких друзів".

За даними досліджень в США соціальна мережа Facebook продовжує втрачати популярність серед підлітків і молоді. Як стверджує компанія eMarketer, що спеціалізується на дослідженнях ринку, в 2018 році в США кількість користувачів Facebook у віці від 18 до 24 років знизиться на 5,8 відсотка.

Ймовірно, новий інформаційний портал може допомогти Facebook запобігти подібному зниженню аудиторії. Молодіжний портал починає роботу 60 мовами.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: