fbpx
Сьогодні
16:40 15 Тра 2018

Компанія "General Electric" підтвердила, що планує збирати локомотиви в Кременчуці

General Electric дійсно розглядає Крюківський вагонобудівний завод як майданчик для локалізації виробництва своїх тепловозів в Україні.

Про це в інтерв'ю ЦТС повідомив гендиректор GE в Україні В'ячеслав Феклін.

"Наша команда провела багато часу в Україні, відвідала ряд виробничих майданчиків … Крюківський вагонобудівний завод знаходиться в дуже хорошому стані. Попередньо ми плануємо локалізувати виробництво саме тут", – сказав він.

Топ-менеджер додав, що ще потрібно інвестувати в розвиток тут експертизи в частині створення тепловозів. В цілому, витрати будуть нести обидві сторони.

"Якщо говорити про матеріальні інвестиції, то ми знаходимося на фінальній стадії переговорів. Можу тільки сказати, що це будуть спільні інвестиції", – зазначив Феклін.

Локалізація збірки американських тепловозів повинна початися з 10% (частка українського виробництва в ціні кінцевого продукту) і поступово вирости до 40%.

"Щоб дійти до максимального рівня локалізації 40%, нам необхідно провести кваліфікацію постачальників, включаючи всебічне тестування комплектуючих. Ми не хочемо ремонтувати локомотив через два місяці через те, що компонент вийшов з ладу", – сказав Феклін.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: