fbpx
Сьогодні
12:07 15 Тра 2018

Дружина екс-глави Донецького облавтодору виграла тендер на 40 млн грн поза конкурсом

Підприємство дружини колишнього керівника Донецького облатодору виграло тендер на будівництво дороги у Покровську за 40 млн грн.

Про це повідомляє ГО "Громадський контроль".

До листопада 2017 року директором державного підприємства "Донецький облавтодор" Автомобільні дороги України ", центральний офіс якого розташований в Покровську, був Соловйов Євген Миколайович.

Судячи по доходах за 2016 рік, він має у власності автозаправку, автомийку, стеклорезку і чималі земельні наділи.

А ось його дружина – Тетяна Соловйова є засновником підприємства "Агропромбуд", яке відразу в декількох районах області є основним конкурентом Донецького облавтодору.

За даними платформи Clarity Project, починаючи з листопада 2016 року з  "Агропромбудом" було укладено 268 контрактів на загальну суму понад 40 мільйонів гривень.

В той час, як державне підприємство отримало лише 3 контракти на 167 тис. грн.

"І всі ці договори були укладені без застосування процедури торгів. Тобто до виконання замовлень автодор таки залучали, але перевагу дивним чином завжди віддавали саме приватної компанії, яка випадково належить дружині директора облавтодору", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після звільнення Євгена Соловйова з посади в кінці 2017 року, ситуація не змінилася.

"До слова, лояльність Покровського міської ради та її структур до сімейного бізнесу Соловйових не обмежується тільки замовленнями на ремонт доріг. ФОП Соловйова Тетяна Валентинівна уклала 68 контрактів на 7,2 млн гривень, і всі ці договори були підписані з бюджетними організаціями без проведення торгів", – пише "Громадський контроль".

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: