fbpx
Сьогодні
21:48 14 Тра 2018

Завтра у Слов'янську Бірман, Волкер і Йованович офіційно оголосять про надання Україні $125 млн для Донбасу

USAID планує надати Україні додаткову технічну допомогу в сумі $125 мільйонів для Донбасу та навколишніх територій, які постраждали від російської агресії.

Про це повідомила прес-служба організації у Facebook.

"Цю додаткову технічну допомогу буде спрямовано на подальшу стабілізацію та згуртування українських громад у регіоні, підвищення стійкості місцевої економіки і прискорення її розвитку", – йдеться у повідомленні USAID.

Зазначається, що 15 травня відбудеться спільна прес-конференція заступника адміністратора і керівника Бюро USAID у справах країн Європи та Євразії Брока Бірмана, спеціального представника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера і посла США в Україні Марі Йованович, де буде оголошено про надання додаткової допомоги в розмірі 125 млн дол. "для Донбасу і тих навколишніх територій, які відчули на собі вплив російської агресії". Бірман зробить це оголошення під час урочистої церемонії відкриття Центру коворкінгу та економічних інновацій "Топ Плейс" у Слов'янську.

ДО УВАГИ ЗМІ: USAID НАДАСТЬ УКРАЇНІ ДОДАТКОВУ ДОПОМОГУ ВАРТІСТЮ 125 МЛН. ДОЛ. США15 травня 2018 року відбудеться…

Posted by USAID Ukraine – USAID Україна on Friday, May 11, 2018

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: