fbpx
Сьогодні
08:45 14 Тра 2018

Несподівано помер суддя, який "відмазав" Злочевського та Мартиненка

Олександр Бобровник , фото "Главком"

У віці 37 років несподівано помер суддя Солом'янського суду Києва Олександр Бобровник.

Про це повідомили у прес-службі  суду виданню Українська правда.

Інформація про причину смерті не уточнюється.

Зазначимо, що Бобровник прославився своїм вельми лояльним відношенням до корупціонерів з числа посадовців.

Зокрема, у 2016 році він зобов'язав прокурора закрити кримінальне провадження щодо екс-нардепа від "Партії Регіонів" Юрія Іванющенка, більш відомого, як кримінального авторитета Юра Єнакієвський.

У 2017 році він відмовив НАБУ у доступі до документів щодо махінацій екс-міністра екології Миколи Злочевського, що не дало змоги завершити справу щодо екс-міністра.

Також Бобровник розглядав справу відстороненого глави Державної фіскальної служби Романа Насірова, де він прийняв рішення про його арешт, встановивши заставу лише у 100 млн гривень, хоча його підозрювали у розкраданні мільярдів.

22 квітня 2017 р. Бобровник відмовився заарештувати екс-нардепа від "Народного фронту" Миколу Мартиненка та віддав його на поруки. Ще одного фігуранта "справи Мартиненка" – Сергія Перелому – Бобровник відпустив під особисту поруку кількох нардепів.

У 2018-му Бобровник відпустив главу Госаудитслужби Лідію Гаврилову, яку підозрювали у незаконному збагаченні і декларуванні недостовірних даних. Жінка тримали вдома золоті зливки та готівку сумою $112,8 тис. та 8,5 тис євро.

На початку 2018 року Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя відкрила дисциплінарне провадження щодо Олександра Бобровника, якого раніше звинуватили у хабарництві та вживанні алкоголю на робочому місці.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: