fbpx
Сьогодні
Фото 20:44 13 Тра 2018

Житло для військових: у 21 області будують гуртожиткі для контрактників ЗСУ

На даний час вже розпочато будівництво на 25 будівельних майданчиках. Це, зокрема, Житомир, Миколаїв, Новоград-Волинський, Конотоп, Бердичів, Кременчук, Броди, Дачне, Подільськ, Старичі, Мирне, Гончарівське та Десна.

Будівництво розпочалось на територіях військових містечок майже по всій території України — в 21 області, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Кілька тижнів тому у Житомирі, на території одного з військових містечок розпочалися роботи з будівництва трьох гуртожитків покращеного типу для військовослужбовців Десантно-штурмових військ ЗС України. Кожен майбутній гуртожиток — двохповерхова будівля, яка розрахована на 120 військовослужбовців.

Сьогодні там триває процес будівництва, будівельники викопали котлован і вже триває закладка фундаменту майбутньої будівлі.

Нагадаємо, що на реалізацію проекту з будівництва 184 житлових комплексів для Збройних Сил України для розміщення 23 тисяч військовослужбовців військової служби за контрактом передбачено фінансовий ресурс у сумі 2,6 млрд грн.

Фінансування робіт буде здійснюватися наступним чином: 1,0 млрд грн — за спеціальним фондом за рахунок коштів, які надійшли до Міноборони від реалізації конфіскованого майна; 1,6 млрд грн — за загальним фондом Міністерства оборони України.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: