fbpx
Сьогодні
21:08 13 Тра 2018

Невідомі з "органів" побили сина Шуфрича у столичному ресторані

В ніч на 13 травня група невідомих осіб побила старшого сина нардепа від "Оппоблоку" Нестора Шуфрича Олександра під час його перебування в одному з ресторанів Києва. 

Про це ввечері у неділю повідомив сам Шуфрич на своїй сторінці у Facebook.

"Нападники представилися працівниками "органiв", до і після інциденту погрожували фізичною розправою i використанням службового становища у разі звернення до МВС", – повідомив він.

"На місце злочину прибув патрульний загін Солом'янського району. Затримано чоловіка, попередньо причетного до інциденту та, з його слів, брат головного зачинщика побиття. Потерпілі написали заяви до Солом'янського РУВС", – повідомив Шуфрич.

В ніч з 12 на 13 травня під час відвідування одного із ресторанних комплексів столиці старшому сину народного депутата…

Posted by Пресс-служба Нестора Шуфрича on Sunday, May 13, 2018

За словами нардепа, його син та товариші Олександра внаслідок побиття отримали числені травми голови та тілесні ушкодження.

"На даний момент вони перебувають у стаціонарному відділенні однієї з приватних клінік, де їм надається необхідна медична допомога. Сину Шуфрича накладено шви на обличчя", – йдеться у повідомленні.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: