fbpx
Сьогодні
10:43 12 Тра 2018

Російські прикордонники захопили 2 рибалок із Бердянська і вивезли в Краснодарський край

Двох рибалок із Бердянська (Запорізька область), які зникли в Азовському морі добу тому, затримали прикордонники Російської Федерації, і наразі вони перебувають у місті Єйськ Краснодарського краю.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Запорізькій області.

11 травня о 18:26 до чергової частини Бердянського відділу Нацполіції зателефонувала дружина одного з двох рибалок, які 10 травня вийшли в Азовське море на катері і не повернулися.

Жінка повідомила поліції, що отримала дзвінок від прикордонної служби Російської Федерації про затримання її чоловіка і його товариша і що зараз вони перебувають у місті Єйськ Краснодарського краю РФ.
Рятувальники ДСНС Запорізької області припинили пошукову операцію.

11 травня в акваторії Бердянська (Запорізька обл.) рятувальники ДСНС почали пошукову операцію двох місцевих рибалок, які понад добу тому вийшли на катері в Азовське море і не повернулися.

За словами рятувальників, згідно інформації, яка надійшла від місцевого населення, 10 травня о 5:30 двоє рибалок вийшли в Азовське море на катері "Амур" із території бази відпочинку "Іскра", розташованої на Бердянській косі, проте через добу додому не повернулися.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: