fbpx
Сьогодні
21:54 12 Тра 2018

Оперативний Пашинян: у Вірменії повністю сформовано новий уряд

Фото Reuters

У Вірменії повністю сформований Кабінет міністрів. У суботу президент країни Армен Саркісян підписав укази про призначення нових членів уряду.

Як повідомляє Радіо Азатутюн, все призначення зроблені за пропозицією прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна.

Мгер Григорян призначений віце-прем'єром, Зограб Мнацаканян призначений міністром закордонних справ, Мане Танділян – міністром праці та соціальних питань, Атом Джанджугазян – міністром фінансів, Артак Зейналян – міністром юстиції, Арсен Торосян – міністром охорони здоров'я, Артур Хачатрян – міністром сільського господарства, Левон Ваградян – міністром спорту і у справах молоді.

Арцвік Мінасян був призначений міністром економічного розвитку і інвестицій, Ерік Григорян – міністром охорони природи, Ашот Акопян – міністром транспорту, зв'язку та інформаційних технологій, Грач'я Ростомян – міністром з надзвичайних ситуацій, Артур Григорян – міністром енергетичних інфраструктур і природних ресурсів, Ліліт Мукунц – міністром культури.

Раніше цього тижня за поданням прем'єра Арарат Мірзоян був призначений першим віце-прем'єром, а Тигран Авінян віце-прем'єром.

На посаду міністра оборони Вірменії був призначений Давид Тоноян, Сурен Папікян був призначений міністром територіального управління і розвитку, Араік Арутюнян – міністром освіти і науки, а Мхітар Айрапетян – міністром діаспори.

На посади начальника поліції і директора Служби національної безпеки були призначені, відповідно, Валерій Осипян і Артур Ванецян.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: