fbpx
Сьогодні
16:37 27 Кві 2018

Євробачення-2018: у Києві за тиждень запрацює фан-зона

У київському телецентрі "Олівець" з 3 травня працюватиме фан-зона міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018.

Про це повідомляє UA:Суспільне мовлення.

"У головному офісі Суспільного, в київському телецентрі "Олівець" на Мельникова, 42, з 3 травня працюватиме фан-зона міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018", – йдеться в повідомленні.

Діятиме фан-зона до 16 травня з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.

Як зазначається, відвідувачі фан-зони зможуть не лише підтримати учасників цьогорічного пісенного конкурсу, а й побачити численні фотозони, взяти участь у безкоштовних майстер-класах з танців, вокалу, португальської мови і поспілкуватись із зірками українського шоу-бізнесу.

Згідно з повідомленням, протягом двох тижнів на фанів чекають виставка костюмів і нагород артистів: нагорода переможниці Євробачення Руслани, сукні Alyosha, Злати Огневич, Гайтани та Vilna, незвичайні костюми гурту O.Torvald та інших співаків; зустрічі з зірками української естради та їхні автограф-сесії.

Також відбудуться тематичні лекції від експертів українського шоу-бізнесу. Так, бек-вокалістка Ліда Тутуола, яка працювала з гуртом НеАнгелы, Tayanna, Kazka та Гайтаною, проведе урок вокалу. Учасники рок-гурту Kozak System розкажуть про відбірковий тур Євробачення. А про те, як молодим виконавцям потрапити з виступом на фестивальну сцену, можна буде дізнатися від креативного директора Аtlas Weekend Влада Фісуна та керівниці фестивалю "Білі Ночі" Ірини Вітер.

Також пройде зустріч із Юрієм Фракталісом, який покаже майстер-клас із голограмного відео-арту, а засновниця першого в Україні музичного digital-агентства Soundbuzz Дарця Тарковська проведе воркшоп "Direct to Fan. Бізнес-модель музикантів нового покоління". Про "Сучасне мистецтво як засіб комунікації" відвідувачі зможуть дізнатися на лекції театрального режисера Сергія Проскурні.

"Працюватимуть караоке та інтерактивні зони зі стендами, де відвідувачі зможуть дізнатись більше про учасників Євробачення, цікаві факти й історію конкурсу. А великий екран для трансляції прямих ефірів півфіналів та фіналу пісенного конкурсу дозволить вболівати за улюблених виконавців у колі друзів й відчути атмосферу пісенного свята", – зазначається в повідомленні.

63-й пісенний конкурс Євробачення відбудеться в столиці Португалії. Два півфінали і гранд-фінал пройдуть 8, 10 та 12 травня відповідно. Україну на пісенному конкурсі в Лісабоні представить Melovin із піснею Under the Ladder. Він вийде на сцену останнім, під номером 18, у другому півфіналі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: