fbpx
Сьогодні
Анонс 08:45 18 Кві 2018

У Слов’янську відбудеться школа-інтенсив з медіаграмотності та критичного мислення

ЩО: дводенна школа-інтенсив з медіаграмотності та критичного мислення – "DisinFAKEtion – будь медіаграмотним"

КОЛИ: 27 квітня (14.00-18.00) і 28 квітня (11.00-15.00)

ДЕ: Платформа ініціатив "Теплиця" (вул. Торська, 4) у Слов'янську

ВХІД: безкоштовний за умови попередньої реєстрації: https://drive.google.com/open?id=11qbcnD_7K8GXFKy49L8dl4uKUf8jawhoWuUPeqJBf_s

Фейкові новини, псевдолідери думок, таргетована реклама, big data… Щодня ми піддаємося маніпуляції, і розпізнавати її – базове вміння для сучасної людини. В оману може вводити і загальнонаціональний телеканал, і місцеве радіо, і районна газета, і улюблена сторінка в соцмережах. Але вихід є! Уникнути відвертої маніпуляції допоможе критичне мислення та медіаграмотність — два чи не найбільш життєво необхідні навики сьогодні.

Два дні найкорисніших порад, професійних секретів та практичних занять – все це в школі медіаграмотності та критичного мислення "DisinFAKEtion". До нас завітають найкращі лектори, що є справжніми професіоналами своєї справи, серед яких:

  • Анастасія Руденко, журналістка та засновниця інформаційного порталу "Рубрика" – розповість про онлайн-медіа, та навчить, як бути обережним з інформацією в соцмережах.
  • Олег Зонтов, медіаексперт, видавець регіональних ЗМІ – проаналізує вплив ЗМІ на розвиток громадянського суспільства та інформаційні маніпуляції у медійному просторі Слов'янська та регіону.
  • Володимир Костинюк, військовий психолог – розгляне проблему психологічного впливу на маси, та навчить як вберегти себе від маніпулятивних технологій.
  • Дмитро Чумаченко, засновник Школи ІТ професіоналів "ProfiT" – не просто розкаже про інформаційні війни, але й продемонструє цей процес зсередини: як зробити вас легкою жертвою "впливу" за допомогою комп'ютерних мереж?
  • Галина Падалко, телеведуча політичного ток-шоу "Протилежний погляд", поділиться з вами таємницями, що приховує "голубий екран" та дасть практичні настанови щодо "фільтрації" інформації.

І це ще не все! На вас чекатимуть практичні кейси та тренінги, де ви самі зможете застосувати набуті знання! Пам'ятайте: ЗМІ потрібна дезінфекція.

Тому 27-28 квітня у Платформі ініціатив «Теплиця» (вул. Торська, 4, Слов'янськ) ми чекатимемо саме на вас!

Контактна особа: Катерина Вербинська,  +380501605697, email: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: