fbpx
Сьогодні
09:10 18 Кві 2018

У Раді сьогодні розглянуть підвищення іменних стипендій для студентів

Фото 5 канал

Сьогодні у порядку денному Верховної Ради буде розглядатися питання підвищення рівня іменних стипендій для студентів вищих навчальних закладів.

Про це йдеться у порядку денному Ради на 18 квітня, оприлюдненому на сайті парламенту

Парламентарії планують прийняти проект постанови №7418 "Про встановлення іменних стипендій Верховної Ради України студентам вищих навчальних закладів" щодо збільшення розміру іменних стипендій Верховної Ради України".

Так, пропонується встановити для студентів вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем "молодший спеціаліст" або "бакалавр", стипендію у розмірі 2130 грн на місяць, а для студентів вищих навчальних закладів III—IV рівня акредитації, наукових установ, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр", "спеціаліст" або "магістр", – 2720 грн на місяць.

Зазначимо, що на сьогодні ці суми стипендій відповідно дорівнюють 1800 грн та 2300 грн. Тобто для студентів ВНЗ I-II рівня акредитації стипендії зростуть на 330 грн, а для студентів ВНЗ III—IV рівня акредитації на 420 грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: