fbpx
Сьогодні
13:30 17 Кві 2018

У Молдові затримали інструкторів з Придністров'я, які тренували бойовиків на Донбасі

Надзвичайний і повноважний посол Молдови в Україні Руслан Болбочан заяви, що в його країні були затримані інструктори з невизнаного Придністров'я, які співпрацювали з бойовиками на Донбасі.

Про це дипломат повідомив під час панельної дискусії "Пастки Придністровського врегулювання", передає УНІАН.

Зокрема, він прокоментував інформацію про роботу так званих інструкторів з Придністров'я на території окупованого Донбасу.

"І не секрет, що ці так звані інструктори були затримані – деякі з них, і на території Кишинівського аеропорту, і в інших пунктах", – сказав Болбочан.

Проте, він відмовився уточнити можливу кількість таких затриманих осіб, і як часто такі затримання відбуваються.

При цьому, спеціальний представник України з придністровського врегулювання Віктор Крижанівський, говорячи про найманців з Придністров'я, які з'являються на Донбасі, зазначив, що порушував це питання перед "президентом" Придністров'я Вадимом Красносельським.

"Я його запитував, сказав прямо, що є інформація: ловлять ваших людей з Придністров'я на Донбасі. І якщо так буде продовжуватися, то наша позиція ще жорсткішою стане у розмовах з вами", – зауважив Крижанівський.

За його словами, тоді розмова відбулася досить відвертою.

"Я отримав запевнення досить такі чіткі, що такого бути не може і не буде. Бути не може – це одне, але на майбутнє дуже попередили", – додав спецпредставник України з придністровського врегулювання.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: