fbpx
Сьогодні
16:00 17 Кві 2018

Мешканці Слов’янська пікетуватимуть Кабмін через проблеми з водопостачанням

Слов'янськ декілька років потерпає від нестачі води, водопостачання здійснюється за окремими графіками, а іноді, взагалі, відсутнє. Аварійність системи призводить до втрати 70% води, бо водопровідні та каналізаційні мережі зносилися на 80%. А збитковість роботи комунального підприємства «Словміськводоканал» призвела до кредиторської заборгованості у 99 млн грн.

Більше того, постійні поломки колекторів, каналізаційних систем і аварійний стан очисних споруд несуть реальну санітарно-епідеміологічну загрозу для населення, якість води у місті – жахлива.

Задля вирішення цієї проблеми містяни неодноразово зверталися до Департаменту ЖКХ при Донецькій ОДА, проте допомоги так і не отримали. Місто самостійно вирішити проблему з водою не може, тому написали звернення до прем'єр-міністра В. Гройсмана. Під ним місцеві активісти громадської організації «Наш дім – Слов'янськ» зібрали вже близько двох тисяч підписів і тепер ініціатори кампанії влаштують акцію протесту під урядом.

18 квітня з 11.00 години біля Головної будівлі Кабінету Міністрів України (вулиця Грушевського 12/2) розпочнеться пікет мешканців Слов'янська.

Активісти сподіваються, що після пікету, урядовці, врешті-решт, звернуть увагу на ситуацію у профронтовому місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: