fbpx
Сьогодні
09:23 16 Кві 2018

Українки - найкрасивіші: дівчина з Нововолинська боротиметься за титул "Місіс США"

Дівчина з українського Нововолинська Яна Власюк, яка більше двох років проживає у США, стала переможницею штату в рамках найпрестижнішого конкурсу світу серед дівчат після 25-ти років (їй 26) та заміжніх Mrs. Globe (Місіс Земна куля).

Про це повідомляє місцеве видання "Буг"

"Нововолинська красуня отримала титул "Місіс Пенсильванія" і в червні змагатиметься за "Місіс США", яка представлятиме країну в фіналі конкурсу Mrs. Globe", – йдеться у повідомленні.

Яна розповідає, що заявку подала випадково і навіть не розраховувала, що зможе взяти участь.

"В інтернеті натрапила на сайт, а мені відразу вискочила заявка і я вирішила "заради приколу" написати. Навіть не думала і не розраховувала ні на що, але через кілька днів, вже й забувши все це, мені подзвонили і запропонували піти на конкурс", – ділиться своїми враженнями дівчина.

Яна Власюк

За її словами, конкурс проходив без телекамер, оскільки локальні конкурси не транслюють зазвичай. Всього було 15 учасниць, які демонстрували дефіле в вечірніх сукнях, і в купальниках, та проходили інші випробування.

Отримавши перемогу у "своєму" штаті Пенсильванія, Яна в червні у Каліфорнії змагатиметься за титул "Місіс США". Якщо їй вдасться його отримати, то представлятиме Америку на фінальному етапі "Місіс Земна куля" в Китаї, де будуть учасниці з інших країн.

Конкурс Mrs. Globe є міжнародною презентацією краси, що проводиться щороку, участь в якому можуть взяти жінки віком старше 25 років або які одружені, або є батьками. Це найбільший і найпрестижніший конкурс для одружених жінок у світі. Учасники конкурсу беруть участь у благодійній роботі, кошти виділяються для благодійної організації Woman in Need у більш ніж 70 країнах світу.

Яна працює в США в одній із компаній. Вона постійно займається благодійністю та випробовує себе в різних сферах. Щороку дівчина навідує рідних у Нововолинську Волинської області, інформує видання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: