fbpx
Сьогодні
08:31 12 Кві 2018

Доба в АТО: 38 обстрілів українських позицій

Фото прес-центру АТО

За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжили ігнорувати режим припинення вогню і 38 разів обстріляли позицій української армії.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку укріплення в районі Пісків та Шахти "Бутівка" накрили вогнем із заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів, а також з гранатометів різних систем. Окупанти гатили з 82-мм мінометів поблизу Новотроїцького, а з озброєння танка – неподалік Кам'янки.

Захисники Авдіївки, Талаківки, Мар'їнки, Водяного та Пищевика потрапили під обстріли з гранатометів; позиції біля Кам'янки, Гнутового, Опитного, Водяного, Пісків, Новотроїцького та Павлополя – з великокаліберних кулеметів, а поблизу  Гнутового, Пісків, Невельського та Пищевика – з озброєння БМП.

Крім цього, стрілецьку зброю противник застосував по наших позиціях в районі Авдіївки, Лебединського, Кам'янки, Шахти "Бутівка", Талаківки, Водяного і Гнутового, а поблизу Мар'їнки – вівся снайперський вогонь.

"На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор вів вогонь по українських опорних пунктах під Троїцьким, а з стрілецької зброї – обстріляв захисників Станиці Луганської.  Унаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав", – підсумували у штабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: