fbpx
Сьогодні
18:32 10 Кві 2018

Стрілянина у центрі Харкова: є постраждалі, поліція затримала 7 осіб

Фото www.sq.com.ua

Близько 16:00 в центрі Харкова були чутні звуки пострілів, на перетині вулиць Чайковського та Пушкінської поліція оточила місце події.

За словами очевидців, на місці подій бачили групу юнаків – близько 20 осіб, пише місцеве видання Дозор. 

Вони забігли в один з офісів по вулиці Чайковського, після чого прозвучали хлопки і крики. Потім невідомі втекли в напрямку станції метро Архітектора Бекетова.

Наразі поліція затримала сімох осіб, повідомив начальник Київського відділу поліції міста Харкова Олександр Коцар.

полиція

Фото www.sq.com.ua

Поліцейський підтвердив, що в результаті події постраждали дві людини. Їх госпіталізували в лікарню швидкої невідкладної допомоги з травмами від гумових куль, передає NewsRoom.

Юрист Наталя Василенко повідомила, що конфлікт спалахнув навколо однієї з квартир, з якої намагалися виселити її клієнтку. У 2012 році її чоловік продав нерухомість, незважаючи на спільне право власності. Жінка звернулася до суду, за цей час у квартирі змінилося кілька власників. На переговори кожна зі сторін прийшла зі своєю "групою підтримки".

"П'ятеро осіб з числа товаришів нового власника представилися членами Спілки ветеранів АТО. Поки сторони стояли на вулиці, через наскрізний під'їзд забігла група з 20-30 осіб і почала бити друзів господині. У когось з "нальотчиків" виявилася зброя, прозвучало близько семи пострілів", – розповіла юрист.

поліція

Фото www.sq.com.ua

Представники Національного корпусу повідомили, що громадянин Артур Марабян під час виселення жінки назвався азовцем. Вони дізналися про це і приїхали на місце. При цьому в Нацкорпусі спростували інформацію про те, що вони стріляли з травматичного пістолета, передає Громадське Харків.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 КК України (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї). На місці події працюють співробітники поліції і експерти. З'ясовуються всі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: