fbpx
Сьогодні
09:22 08 Кві 2018

Пожежа у будівлі Trump Tower у Нью-Йорку: 1 людина загинула

Фото Twitter FDNY

У вистній будівлі Trump Tower, що належить президентові США Дональду Трампу, сталася пожежа, є загиблий та потраждалі.

Про це повідомила пожежна служба Нью-Йорка в twitter.

Згідно з повідомленнями, пожежа виникла на 50 поверсі будівлі.

У першому повідомленні про пожежу зазначено, що їй присвоєно 3 рівень тривоги, проте в подальшому в повідомленнях стали вказувати 4 рівень.

В результаті загоряння серйозно постраждала одна людина, житель квартири, яка горіла, він у критичному стані. Також повідомляється, що 4 пожежника отримали травми, які не становлять загрози життю.

"Це була дуже важка пожежа. Як ви можете собі уявити, квартира досить велика, на 50 поверсі. В іншій частині будівлі було багато диму. 200 пожежних і медиків перебувають на місці ", – повідомила пожежна служба.

Президент США Дональд Трамп прокоментував ситуацію, повідомивши, що пожежа в будівлі була дуже обмеженою і її вже загасили. Він пояснив це тим, що будівля добре побудована. Трамп також подякував пожежникам за службу.

Пізніше стало відомо, що в результаті пожежі в хмарочосі Trump Tower в Нью-Йорку загинув житель квартири, де почалося загоряння.

Про це повідомляє NBC з посиланням на поліцію.

Раніше загиблий чоловік був виявлений в квартирі у важкому стані.

Департамент поліції Нью-Йорка повідомив, що йому було 67 років і його оголосили загиблим після того, як він був доставлений в лікарню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: