fbpx
Сьогодні
23:42 07 Кві 2018

Племінниця Скрипаля просить Мей допомогти з візою

Вікторія Скрипаль

Двоюрідна сестра Юлії Скрипаль Вікторія публічно звернулася до прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей з проханням переглянути питання про видачу їй британської візи, в якій їй було відмовлено.

Своє звернення вона зачитала в ефірі телеканалу Sky News, повідомляє ТАСС.

"Головне, що б мені хотілося зараз, це побачити на власні очі, щоб мати можливість правдиво розповісти нашій бабусі про те, яке здоров'я її сина і онучки, але в отриманні візи мені було відмовлено. Весь світ зараз говорить про безпрецедентний політичний скандал, але в епіцентрі цього скандалу перебувають реальні люди. Це наша сім'я, якій в дійсності необхідно бути зараз разом", – сказала Вікторія.

Вона зачитала це звернення російською мовою, але телеканал виклав його в перекладі на англійську.

 4 квітня Вікторія Скрипаль говорила, що перебуває в Москві і чекає на візу. "Вчора мене попросили залишитися в Москві, щоб сьогодні отримати візу. Ми стояли біля посольства Великої Британії і чекали дзвінка, але сьогодні паспорт з візою я не отримала", – сказала вона тоді.

6 квітня стало відомо, що британська влада відмовила їй у візі.

7 квітня російська служба BBC опублікувала уривок з повідомлення влади Великої Британії про відмову у видачі візи Вікторії Скрипаль.

"А). Немає жодних свідчень того, що раніше ви вже відвідували Сергія і Юлію Скрипаль у Великобританії. В). Зараз Сергій Скрипаль не може приймати гостей. С). Немає впевненості в тому, що Юлія Скрипаль хоче вашого візиту", — йдеться в тексті листа з консульського відділу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: