fbpx
Сьогодні
08:15 06 Кві 2018

"Великодня перемир’я": обстріли на сході тривають

Фото прес-центру АТО

Попри «Великоднє перемир'я» на Донбасі позиції українських військових за добу обстріляли 27 разів. Жоден український воїн не постраждав.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Зокрема на Луганському напрямку, порушуючи Мінські домовленості, противник із заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював укріплення поблизу Луганського. Крім цього, міномети калібру 82 мм агресор застосував по оборонцях Троїцького, а великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю – в районі Новозванівки.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів противник вів вогонь по оборонцях Лебединського. 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю ворог застосував по захисниках Водяного.

Також під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили укріплення поблизу Новотроїцького, Верхньоторецького, Авдіївки, Павлополя та Шахти «Бутівка», з великокаліберних кулеметів – Авдіївки і Невельського, а стрілецької зброї – Кам'янки, Новомихайлівки, Талаківки та Березового.

Втім ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контрольована, запевняють у штабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: